Fitorja e Luizit u komentua edhe nga opiniositët.

Arbër: Pa dyshim Luiz Ejlli është lojtari më i fortë që ka parë ky format në Shëipëri. Ka treguar që vëmendjen e ka patur gjithë kohën te loja dhe është padyshim fitues. Për banorët e tjerë që do bëhen pjesë e programit, Luizi ka ndryshuar disa lojëra. Ai ka qenë individ i jashtëzakonshëm brenda në shtëpi.

Zhaklin: Lufta imagjinare që u bë mes Luizit dhe produksionit, përfundoi me fitoren e Luizit. Urime Luiz.