BINDJA DEMOKRATIKE
PLATFORMA PËR QARKUN E ELBASANIT
•Rikthim në identitetin e së djathtës (koncepti mbi çfarë përfaqëson politika e djathtë).
•Ringritjen e elitave vendimmarrëse në:
1-Jetën e qytetit
2-Kulturë e arsim
3-Tarifa më të ulta deri në 30% për biznesin e madh që është promotor punësimi.
•Promovimin e figurave që vuajtën shtypjen e diktaturës si parakusht për mosripërsëritjen e tyre në kohë nga pinjollët e tyre
•Subvencionim dhe mbështetja e investimeve të huaja në bujqësi dhe industri.

Previous articleVIDEO/Identifikohen viktimat nga aksidenti në Prrenjas (EMRAT)
Next articleKAS rrëzon Partinë Socialiste, regjistron kandidatin e pavarur në Sarandë