Kreu i KQZ Ilirjan Celibashi ka dalë në një konferecnë për mediat në lidhje me problematikat dhe ecurinë e votimit në Qendrat e Votimit.

Celibashi tha se ka pasuir denoncime për votim familjar në disa qëndra dhe për intimidim të votuesve.

29 denoncime për thyerje të heshtjes zgjedhore