Pesë protestues janë shoqëruar nga policia pas protestës së zhvilluar këtë të premte para Bashkisë Tiranë.

Protestuesit kanë hedhur molotov në drejtim të bashkisë dhe gjithashtu kanë djegur edhe goma.

Protestuesit  vijuan edhe në këtë protestë me skenarin e rrëmujës si edhe kanë hedhur sende të forta në drejtim të efektivëve të policisë.