Kanë hyrë në fuqi ligjet për legalizimin e kanabisit mjekësor, studentët e Mjekësisë dhe për Akademinë e Shkencave.

Ligji që kushtëzon studentët e Mjekësisë të punojnë për 5 vite në vend për të marrë diplomat është botuar në fletoren zyrtare në datën 16 Gusht.

Ndërsa dy ligjet e tjera, ai për përdorimin e kanabisit për arsye mjekësore dhe për Akademinë e Shkencave, u botuan më 21 Gusht.

Presidenti, Bajram Begaj nuk ushtroi të drejtën për dekret për ligjet e diskutueshme të qeverisë duke i kaluar në heshtje

Previous articleArrestohet koreano jugori i shpallur në kërkim ndërkombëtar, i akuzuar për krijim të skemave piramidale
Next articleU përpoq të shpëtonte vëllain e vogël, mbytet në liqen 20-vjeçarja në Itali