Në Indonezi, 12 persona humbën jetën dhe 39 të tjerë u plagosën pas një shpërthimi në një fabrikë të përpunimit të nikelit.

“Numri i personave të përfshirë është aktualisht 51 – tha në një deklaratë Dedy Kurniawan, zëdhënës i parkut industrial Pt Indonesia Morowali -. Dymbëdhjetë kanë vdekur dhe 39 janë plagosur”.