Që nga momenti i postimit në Reddit kjo foto u bë hit në rrjetet sociale.

Fotoja mund të duket mjaft normale po kur shihet me vëmendje ka një detaj të pazakontë e konfuz.Të treja vajzat kanë pozuar në mënyrë të natyrshme përpara kameras dhe duken shumë rehat.

Megjithëse duken të qeta, duket sikur stoli ku jane ulur nuk ka fare nje ulese, duke e bërë atë të duket sikur po qendrojne në ajër.