Kryetari i grupit parlamentar të Partisë Socialiste, Taulant Balla deklaroi sot se “në qytetin e Elbasanit po i japim zgjidhje një gangrene 30-vjeçare në lëvizshmërinë e automjeteve përgjatë unazës jugore të bashkisë së Elbasanit”. Traseja e hekurudhës që tashmë e ndan qytetin në dy pjesë, sipas Ballës, “krijon probleme të komunikimit dhe rrit trafikun në kryqëzimin e Cërrikut”.

“Falë mbështetjes së Qeverisë dhe personal të Kryeministrit Edi Rama është ngritur tashmë kantieri i punimeve në rrugën “Borodin Mitarja”, Rajoni 1, për ndërtimin e nënkalimit dhe ndërtimin e rrugës së re të varrezave, një vepër shumë e rëndësishme infrastrukturore për qytetarët elbasanas”, theksoi ai.

Previous articleQendra e re shëndetsore në Cërrik, shërbim pēr 2500 banorë
Next articleGrabiten tabelat e shkollës”Kostandin Kristoforidhi” në Elbasan