Këtë të premte do të mblidhet sërish Komision i Posaçëm i Kuvendit të Shqipërisë për të diskutuar mbi Raportin e Dick Marty se në territorin shqiptar ka pasur veprimtari kriminale të UÇK-së.

Mësohet se mbledhja do të nisë në orën 11:00. Ndërsa në rendin e ditës janë 4 pika kryesore. Konkretisht:

1-      Miratimi i procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit, të datave 10 dhe 15 dhjetor 2020

2-      Informimin e komisionit me materialet e depozituara nga institucionet sipas kërkesës së komisionit.

3-      Njohja e deputetëve me materialet.

4-      Çështje të tjera

Komisioni i Posaçëm u miratua më datë 3 dhjetor në Kuvend me 85 vota pro, 12 kundra dhe 4 abstenimi, për të kaluar në skaner të gjitha veprimet e kryera në territorin shqiptarë për krimet e supozuara të UÇK-s.

Top Channel