Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi është paraqituar në SPAK. Lajmi konfirmohet për BalkanWeb nga gazetarja Klodian Lala.

Siç shihet nga pamjet, Peleshi është paraqitur i vetëm në ambientet e Prokurorisë së Posaçme. Mësohet se Peleshi kishte marrë një fletëthirrje për t’u paraqitur në SPAK në orën 10:00.Me herët Peleshi ka mbajtur edhe detyrën e zv.kryeministrit në periudhën 2013-2017. Gjithashtu në periudhën shtator 2017-janar 2019, Peleshi ka shërbyer si ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.