Takimi i Atdheut dhe Sarës ishte plot të papritura.

Në lojë e sipër mes tyre, pasi Atdheu qëlloi në shenjë në lojë vendosi ta ‘dënojë’ Sarën me një puthje që u komentua shumë në studio.

Mes tyre duket se ka një kimi që pa u njohur akoma mirë.

Ana: Mua mu duk shumë takim i bukur, të dy shumë të mirë.

Top Channel

Previous articleRama në Vlorë, inspekton punimet në Lungomare 2: 80 për qind e punës ka përfunduar
Next articleTë mos mungojnë proteinat”, mjekja zbulon mënyrën e duhur për të nisur mëngjesin