Një tjetër skandal është regjistruar në shkollën e Magjistraturës, ku së fundmi është zhvilluar konkursi nga ku dalin prokurorët dhe gjyqtarët e rinj.

Këtë të hënë është bërë provimi dhe në të njejtën ditën janë kontrolluar tezat me scantron.
Në prezencë të të gjithëve, janë shpallur emrat e fituesve të cilët ishin vetëm 79.

Ndërkohë që një ditë më pas, të martën, kur është shpallur lista zyrtare, në të rezultojnë 121 fitues. Pra, në listën e fituesve të konkursit janë shtuar 42 emra.

Pas këtij skandali, një tjetër ndodhi ditën e sotme, ku në listë shihen se janë shtuar 10 emra të tjerë.

Nesër provimi në shkollën e Magjistraturës, fryhet për