Është pezulluar procesi i votimit në qendrën e votimit nr. 2361 në shkollën profesionale ‘Ali Myftiu’! Mësohet se sekretarja ka marrë një listë numrash të zgjedhësve, fletë këto të cilat i ka grisur kryetarja e komisionit.Në media raportohet se shkak ka qenë një mosmarrëveshje mes kryetarit dhe sekretarit të komisionit të qendrës së votimit.

Më herët gjatë ditës dy palët kanë pasur denoncime në Elbasan.Vijon…

Previous articleDenoncimi nga Elbasani/Qytetarja: Votova kandidatin e preferuar, në ekran m’u shfaq rivali i tij
Next article KQZ jep shifrat, sa qytetarë kanë votuar deri në orën 18:00