Çmimi i karburanteve në vend ka pësuar sërish një ulje të vogël.

Bordi i Transparencës publikoi çmimet e reja për naftën dhe benzinën.

Çmimi i naftës, nga 238 lekë për litër, bëhet 232 lekë/litri, ndërsa çmimi i benzinës, nga 218 lekë për litër, bëhet 216 lekë/litri.

Çmimi i gazit ishte 81 lekë për litër dhe mbetet në këtë vlerë.