Kryeministri Edi Rama gjatë konferencës me gazetarët theksoi se nuk do të ketë rritje të taksës për bizneset.

Ai gjithashtu theksoi se për pagën minimale,  për ndryshimet në fashat e takimit dhe një sërë masash të tjera për ekonominë në vend do të duhet të durojnë sepse do të jenë në planin e veprimit 2021-2025.

“Për pagën minimale,  për ndryshimet në fashat e takimit dhe një sërë masash të tjera do të duhet të duroni edhe pak fare kur të shpallim planin e veprimit 2021-2025, besoj do të ndodhë menjëherë pasi të kemi zbritur skuadrën në fushë”, theksoi Rama.

Top Channel