Ditën e sotme priten reshje të dobëta deri lokalisht mesatare në qarkun Korçë, në pjesën tjetër të qarqeve priten reshje të dobëta.

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë: në bregdet: 13 / 21 °C , në vendet e ulëta: 12 / 22 °C dhe në vendet malore: 8 / 16 °C.

Era pritet të jetë e lehtë deri mesatare.