Prokuroria Elbasan kerkon masen e arrestit ne burg per Sokol Mjacaj dhe per 12 zyrtaret e IEVP Peqin te ndaluar. Sot eshte dorezuar kerkesa ne gjykaten e Elbasanit per vleftesimin e ndalimeve dhe caktimin e mases se sigurimit.