Partia Demokratike depoziton ankimimin në KQZ në lidhje me zgjedhjet e 24 shtatorit në Kukës.

PD kërkon të përfaqësohet në zgjedhjet e 24 shtatorit në Kukës dy komisionierë dhe jo 1 të vendosur nga KQZ.