Kryeministri Edi Rama ka ndarë sot një lajm të mirë me të gjithë sa i takon ndërtimit të aeroportit të Vlorës dhe të Kukësit.

Gjatë fjalës së tij në një bashkëbisedim me banorët e Gjirokastrës, ku ka dëgjuar nga afër shqetësimet e tyre, kryeministri tha se këto ditë pritet të shpallet fituesi i garës ndërkombëtare për këto aeroporte.

Sipas tij, ky proces u shoqërua me vonesa për shkak të situatës me pandeminë.

“Shpresoj që këto ditë të kemi fituesin e garës ndërkombëtare që u bë si legjenda e Rozafës, pandemia, hapje-mbyllje, kredia, etje. Këtu në Gjirokastër bëhet fjala për dy aerodrome, që do të jenë turistike”, tha Rama.

Top Channel

Previous article​Izraeli po teston një ilaç të ri për Covid-19
Next articlePërndiqte në mënyrë të vazhdueshme të renë, arrestohet 61-vjeçari në Elbasan