Një aksident ka ndodhur pak minuta më parë në lagjen 11 Nentori në Elbasan. Dy mjete janë përplasur mes tyre. Paraprakisht dyshohet për një person të lënduar pasi në vendngjarje ka mbërritur ambulanca si dhe policia. Egnatia news