Alarm për zjarr! Makina përfshihet nga tymi në Elbasan dhe kjo ka bere qe banoret te frikesuar te kontaktojne zjarrefikesen.

Fatmiresish mjeti ka shfaqur vetem probleme me tymin dhe pas nderhyrjes se zjarrefikeses situata eshte nen kontroll./Egnatia news