Në mbledhjen e sotme të Këshillit Bashkiak në Elbasan mazhoranca ka ka marrë vetëm 24 vota në miratimin e rendit të ditës.Kunder pikave për diskutim sot kanë votuar kundër PSD dhe PDS.Kundër votoi gjithashtu edhe një këshilltarë i PS për çështjen e fondit pyjor .