Një përson banues në qytetin e Cërrikut ka rrezikuar jetën si pasojë e shkëputjes së energjisë elektrike  për shkak të reshjeve të dëborës.

Personi I cili po Lufton ndaj Covid-19 jeton në  fshatin Gjyrale te Nj.A Gostime .Familjarët kanë kërkuar ndihmë tek instancat shtetërore të cilët I mundësuan dërgimin e një gjeneratori dhe vënien në funksion sërisht të aparaturës së oksigjenit./Egnatia news

Previous articleSituata e jashtëzakonshme në vend, ARRSH jep informacion mbi gjendjen e rrugëve: Cilat akse janë të kalueshme vetëm me zinxhir
Next articleA e keni dëgjuar ndonjëherë historinë e Shën Valentinit?