Reshjet e shumta të dëborës gjatë orëve të fundit kanë bllokuar aksin rrugor Librazhd-Përrenjas.

Bëhet me dije se vendi i quajtur Bushtricë është i pamundur për të kaluar, ndërsa më herët o njoftua se bëhet fjalë për një stuhi bore dhe temperatura në disa gradë minus, të cilat e bëjnë të pamundur pastrimin e rrugëve.

Vijon…

Fax web