Një grup personash kane mbetur të bllokuar këtë të diel në pikën turistike të Bogës.

Ata ishin nisur për ngjitje dhe në kthim, njeri prej tyre u aksidentua. Grupi prej 10 personash njoftoi policinë për t’i ardhur në ndihmë.