Rrumbullaku: Artan Tafani, vrasje, shkatërrim prone dhe vjedhje me dhunë, 2021-2023 në dia qytete të vendiot

Cajup Selimi,  në 2021-i dyshuar Laert Haxhiu, dhe Artan Tafani

Firdmand Xhaferi ne 2021 në Korce, autor Lerat Haxhia, Artasn Tafani

Alban Semana në 2021, Leart Haxhiu, Artan Tafani

Albi Bashaliu, në 2021, Lerat Haxhiu, Artan Tafani

Previous articleEkzekutimi i Lulzim Qorrit në Greqi, zbardhet 7 vite më vonë nga dëshmia e Artan Tafanit
Next articleE rëndë në Spanjë/ Adoleshenti godet me thikë 3 mësues dhe një nxënës