Statusi i kryetarit të PSD Erion Murataj për kalimin në superiore të Elbasanit

Faleminderit djemve verdheblu që me shpirt e lojë fituese e ngritën sërisht Elbasanin si të barabartë mes të barabartëve në elitën e futbollit shqiptar !
Faleminderit që besuat në ëndrrën e fitores !
Faleminderit që faktuat se :
NUK KA LUFTË QË NUK FITOJNË TË RINJTË !

Jam i bindur se dhe Arben Laze është i lumtur për ju sot 🙂.
Tigrat Verdheblu AF Elbasani #elbasan