Emërohet drejtori i ri i burgut të Denovës. Këtë detyrë e ka marrë Fatjon Fasho.

Ka qenë drejtoria e komanduar e burgjeve që ka bërë prezantimin e drejtorit të ri të këtij institucioni.

Sipas informacioneve Fatjon Fasho ka kryer funksione të ndryshme në burgun e Drenovës dhe ka qenë gjithashtu edhe në pozicionin e zv.drejtorit.

(BalkanWeb)