Duket e pabesueshme, por 24-vjeçarja Jodie Leigh Fox ka gjetur punën e saj të ëndrrave. Para tre vitesh ajo ka nisur të punojë si shofere autobusësh dhe duket se e adhuron atë që bën.

E reja britanike është shprehur se dëshiron që ketë punë ta bëjë derisa të dalë në pension.

Mirëpo qëkur ka nisur punën, Jodie thotë se nuk kanë munguar komentet rreth pamjes së saj nga shumica e pasagjerëve, kryesisht meshkuj.

Jodie thotë se zakonisht meshkujt i thonë se nuk kanë parë kurrë një shofere autobusi kaq të bukur, apo që ajo është shumë e bukur për ta bërë këtë punë.

Top Channel