Këngëtarja e njohur Enca haxhia,  ka bërë lëmsh rrjetin pasi ka publikuar një foto me unazë në gisht.

“Thashë PO”, ka shkruar Enca përkrah fotos së unazës. Por nuk bëhet fjalë për një martese, ashtu siç menduan të gjithë në fillim kur panë foton.

Ajo ka dhënë dhe një shpjegim për kuptimin e unazës. “Thashë PO për të dashur veten time çdo ditë e më shumë! Derisa një ditë një burrë të më dojë mua akoma më shumë”, ka shkruar Enca.

Top Channel