minimale.

Rivali i tij kryesor, i majti Alexis Tsipras, i cili qeverisi gjatë periudhës 2015-2019, është zotuar gjithashtu të rrisë pensionet dhe pagën minimale dhe të indeksojë pagat me inflacionin.

Eurostat, agjencia e statistikave e BE-së, thotë se 36.4 për qind e grekëve kishin fatura të mbartura të papaguara në vitin 2021, përqindja më e lartë në bllokun 27 anëtarësh.

Kostot e strehimit që përfaqësojnë më shumë se 40 për qind të të ardhurave të tyre ishte gjithashtu më e madhja në BE, me 32.4% të familjeve greke krahasuar me një mesatare të BE-së prej 10.4%.

Previous articleMbërrijnë në ambientet e Gjykatës së Elbasanit 4 të rinjtë që vranë 15-vjeçarin në Gramsh
Next articleShkelet armëpushimi, vazhdojnë luftimet dhe bombardimet në Sudan