Vitamina D quhet ndryshe edhe vitamina e Diellit. Ajo është një element i rëndësishëm për shëndetin kockor dhe jo vetëm.

Trupi jonë e siguron vitaminën D nëpërmjet ekspozimit në diell dhe dietës ushqimore.

Por ka disa kategori njerëzish që kanë më shumë nevojë për vitaminën D.

Ndonëse kjo vitaminë është shumë e rëndësishme  për të gjithë njerëzit, ajo thotë se fëmijët deri në 1 vjeç, gratë shtatzënë dhe ato në periudhën e menopauzës e kanë më të nevojshme.

Previous articleRevolucion blu, Pochettino shpreh dëshirat, Osimhen dhe jo vetëm
Next articleItalia përfshihet nga moti i keq, mbyllen shkollat