Gjykata ka vendosur masën e sigurisë “Detyrim për paraqitje” për dy protestuesit e arrestuar të premten në tubimin para Bashkisë Tiranë.

Gjykata ka vendosur Detyrim paraqitje një herë në muaj për Ahmet Maja dhe Lulzim Nelady personave u ndalohet edhe pjesëmarrja në protesta e tubime..