Një 35-vjeçare është martuar me veten në një ceremoni private pasi i dha fund lidhjes me të dashurin e saj prej shumë shumë kohësh. Meg Taylor Morrison, nga Atlanta kishte dashur të martohej për Halloween, por pasi u nda nga partneri 4 muaj para kësaj dite, vendosi të martohej me veten.

Ashtu si shumica e nuseve të ardhshme, Meg planifikoi ditën e saj të veçantë për muaj me radhë, duke porositur një tortë, duke zgjedhur fustanin perfekt dhe natyrisht, duke zgjedhur një unazë diamanti të shkëlqyeshme.

Emocionale: Meg Taylor Morrison, nga Atlanta, Georgia, gjithmonë kishte dashur të martohej në Halloween 2020 - dhe ajo nuk pranoi ta linte mungesën e një personi tjetër të rëndësishëm ta ndalonte të bënte kështu.

“Ishte një akt vetëdashurie. Kisha menduar se do të martohesha për Halloween të vitit që shkoi, por në vend të kësaj kalova një ndarje më parë në qershor. Kisha dëgjuar më parë për ceremonitë e vetë-martesës dhe mendova, nuk kam nevojë për dikë tjetër që ta bëj këtë martesë.”, u shpreh ajo. /abcnews

Sy për sy: Ajo kaloi muaj duke planifikuar ceremoninë e saj - të cilën ajo e quajti një akt të "dashurisë ndaj vetes" - dhe madje vulosi bashkimin e saj duke puthur reflektimin e saj në një pasqyrë pasi tha betimet e saj
Intime: Në vetë ceremoninë morën pjesë dhjetë nga miqtë dhe familja më e ngushtë e Meg në një Airbnb në Boulder, Colorado, me të gjithë mysafirët që u përmbaheshin udhëzimeve të rrepta COVID-19
Shqetësim: Meg pranon se shqetësohej se miqtë dhe familja e saj do t'i shihnin veprimet e saj si narciziste ose se ata do të mendonin se ajo po kompensonte për të mos pasur një burrë