Një ushtar i Forcave Ajrore Amerikane ka ndërruar jetë teksa i ka vënë flakën vetes përpara ambasadës izraelite në Uashington.

Përpara se të vetëflijohej, ai ka thënë se nuk dëshiron të jetë më bashkëpunëtori genocidit në Gaza dhe se ky ishte një akt ekstrem proteste.

Ushtari ka humbur jetën, edhe pse iu dha ndihma mjekësore.