Një ditë më parë, programi Për’puthen u mbyll me largimin e Jasemin nga studio pas përplasjes me Mevlanin i cili tha se “vajzat shqiptare pëlqejnë më shumë X5” se sjelljen.

Për këtë, Erlindi vendosi që të ti dhurojë një arush, gjë që Jaseminën e bëri të ndihej shumë mirë dhe kjo duket si i riktheu buzëqeshjen.

Erlindi: Meqë Jasemin bëri hapin e parë drejt meje me takimin 4 minutësh. Unë po bëj të dytin. Meqë dhe Jasmina u largua nga skena, dua ta bëj të ndihet mirë.

Melisa: Si ndihesh Jasminë?

Jasemin: Shumë mirë.

Mevlani: Ishte një shaka. Unë fola për eksperiencat e mia.

Top channel