Një situatë e pakëndshme u krijua ditën e djeshme në “PërPuthen”, ku Jasmina la studion e nervozuar, pasi u ndje e ofenduar nga komenti i Mevlanit.

Vajzat shqiptare duan vetëm X5”, tha Mevlani për Jasminën, vajzë që është prezantuar për pëlqimin ndaj makinave. Në puntatën e sotme, Mevlani tha se ishte thjesht një shakam por Jasmina ia bëri të qartë se është hera e fundit që toleron dikë “që i bie nga Kina”.

“Ishte hera e fundit që unë duroj dikë që i bie nga Kina. Unë nuk e mora fare si shaka, se unë jam ajo që kam hyrë me makinë dhe ai bën atë koment”, tha ajo.

Top Channel