Arif Ziberi, teksa ishte i ftuar në emisionin “Në kurthin e Piter Pan” ka shuar kuriozitetin e të gjithë shqiptarëve nëpërmjet intervistës së tij të veçantë.

Arifi zbuloi kuptimin e emrit të grupit dhe historinë që fshihet pas tij. Ai tha se elita do të thotë më e mira.

“Elita dihet që është më e mira. Dhe ne ishim të rinj. Tashmë jemi 6 veta, po atëherë kemi qenë 5. Ishim të vegjël dhe na u duk emri i duhur. Çfarëdo që të ndodhë, emri do të mbetet Elita 5!”

Kujtojmë se grupi Elita 5 është shumë i njohur në vend, e këngët e tyre dëgjohen edhe në ditët e sotme.