Këto gra vendosën të ndryshojnë totalisht ‘look’ dhe rezultatet janë fantastike

Blind Makeover është një projekt i zhvilluar nga make up artistja Oxana Trunova dhe stilistja Olga Tarasova. Pjesëmarrëset janë gra që duan të ndryshojnë pamjen e tyre por nuk dinë nga t’ia nisin. Ato i besojnë aftësivë profesionale të Oxanës dhe Olgës.

Nëse mendoni se ndryshimi është një zgjedhje e mirë ndiqni foto galerinë më poshtë për të marrë disa ide.

Top Channel