Kryetari I PSD për qarkun e Elbasanit Erion Murataj ka ndarë në rrjetet sociale një mesazh me rastin e pashkëve katolike!

Postimi I plotë:

Nëse njerëzit do të sakrifikonin sado pak shoqëria do të ishte me e mirë.
Në këtë ditë ku kryqëzimi i bariut të katolikëve u kthye në forcë besimi morali e shpresë une uroj çdo besimtari katolik nga zemra pashkën.
Le të jetë pra kjo ditë e përkujtimit të sakrificës një ditë reflektim ndërgjegjësimi dhe force kundër amoralitetit pandershmërise dhe tiranisë.
Gëzuar pashkën katolike miq!