Kryetari I PSD për qarkun e Elbasanit Erion Murataj ka uruar besimtarët muslimanë me rastin e festës së Fiter Bajramit.

Murataj uron që sakrificat e çdo besimtari të jenë pranuar!

Postimi i plotë:

“Zoti i pranoftë sakrificën dhe lutjet çdo muslimani të ndershëm që do familjen, atdheun dhe beson pa lakmi!”

Pas një muaji që agjëruan besimtarët sot festojnë Fiter Bajramin një nga festat e shënuara për ta!