Gjykata e Lezhës ka dhënë masat e sigurisë për tre të arrestuarit që kishin kthyer stanin në laborator dorge.

Mësohet se prokurorja Irena Sufaj ka rrëzuar policinë e Lezhës në lidhje me vëllain e deputetit socialist të Lezhës, Armando Ndreca duke kërkuar për të masën e sigurisë detyrim paraqittje

Për bashkëpunëtorët e tij, Armel Nikdukaj dhe Elvis Shpellzai, Gjykata e Lezhës ka vendosur arrest në burg.