Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit, Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë që Franga Zvicerane ka shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 106.5 Shitet 107.3

Euro: Blihet 120.4 Shitet 121

Paundi Britanik: Blihet 140.5 Shitet 141.6

Franga Zvicerane: Blihet 115.3 Shitet 116.1