Shpërndarja e materialeve zgjedhore në  74 qendrat e votimit që do hapen të dielën e 24 shtatorit për zgjedhjet e pjesshme për Bashkinë Kukës ka nisur.

Procesi po ndiqet nga  nënkomisionerja  shtetërore e zgjedhjeve Lealba Pelinku.

Nënkomisionerja Pelinku përcolli dhe një mesazh për votuesit, vëzhguesit dhe subjektet zgjedhore.

Me përfundimin e shpërndarjes së materialeve zgjedhore në të gjithë Kukësin  Policia do të marrë në ruajtje qendrat e votimit deri në nisje të procesit të dielën në orën 7:00 të mëngjesit.