Gjykata e Apelit vendos mos pranim të ankimimit të Alibeajt.

Gjykata e Apelit ka dhënë vendimin për vulën duke njohur Sali Berishën, si kryetar të Partisë Demokratike.

Pasi dëgjoi parashtrimet dhe argumentet e palëve të përfshira në konfliktin dyvjeçar, trupa gjyqësore vendosi që “pronësia” e vulës dhe logos së PD-së i përket grupit të Rithemelimit, i drejtuar nga ish-kryeministri.

Lajmi në përditësim