Të paktën dy emigrantë dyshohet se janë mbytur në kanalin e La Manshit.

Nga të dhënat paraprake raporton Daily Expres, një gomone me emigrantë është mbytur dhe dyshohet për më shumë se dy viktima.

Lajmi në përditësim…