Me nje program te shkruar, te qarte, te aplikueshem, dhe duke marre pergjegjesine e plote te realizimit te tij, vazhduam sot takimet me fermeret, fjalepak dhe puneshume ne Njesine Administrative Klos!
-Mbeshtetja reale per bujqesine ne vlere mbi 200 milione euro ne çdo vit

  • Tvsh 0% per prodhimin bujqesor e blegtoral MADE IN ALBANIA
    Pajisja me Karten e Fermerit me zbatimin e se ciles behet zbritja automatike e pageses se Tvsh-se per imputet bujqesore (plehera kimike,fidane, fara, naftë) , per rimbursimet dhe mbeshtetje direkte
    -krijimi i Tregu te Prodhimit Bujqesor, ku vendoset indeksi i cmimeve te dites.
    Jane disa nga pikat e programit per Bujqesine/Blegtorine/ Agroperpunimin,te Lsi si sektore kryesore ekonomik.
    Te bindur se ne 25 prill te gjithe fermeret do votojne per veten,familjet dhe femijet e tyre, per te ardhmen Evropiane te vendit , per Shqiperine shtepine tone!

Nga:Altin Toska

Pershtati :Egnatia news

Previous article“Nuk ka ndryshuar që nga viti 1998”, Jennifer Lopez zbulon ‘sekretin’ që të mban larg rrudhave
Next articleEnca kërkon ndihmën e fansave për këtë arsye