Në Itali janë shënuar 10,386 raste të reja COVID-19 dhe kanë ndërruar jetë 336 pacientë

Sipas mediave vendase, ky numër është më i lartë nëse krahasohet me 7,351 raste të reja dhe 258 vdekje të hënën.

Ndërkohë bëhet e ditur se numri i përgjithshëm i rasteve që nga fillimi i pandemisë është tani 2,739,591, dhe numri i të vdekurve 94,171.

Top Channel