Kryetari I PSD për qarkun e Elbasanit Erion Murataj i shoqëruar nga antarët e kësaj force politike ka marrë pjesë në ceremoninë e zhvilluar gjatë paradites së sotme me rastin e Fiter Bajramit.

Pasi përcolli  fillimisht urimet për besimtarët Murataj ndau edhe një mesazh pikant me të pranishmit duke i’u vën theksin se sakrifica dhe jo grykësia është guri parë kilometrik i çdo feje dhe besimin.

Erion Murataj: “Urova sot myftiun e Elbasanit me rastin e Fiter Bajramit duke vën theksin se sakrifica dhe jo grykësia është guri parë kilometrik i cdo feje dhe besimin.
ALLAHU I SHPËRBLEFTË SAKRIFICËN CDO MUSLIMANI TË NDERSHËM!”