Erion Murataj: Për të ndëshkuar këdo që ju ka kërkuar besimin dhe kurrë nuk foli për ju në këshillin bashkiak voto nr 8 .

Ne besojmë fort tek ndërgjegja qytetare.

Ne kërkojmë të jemi përfaqsues të qytetarëve jo të kryetarëve .

Ne mbajmë fjalën sepse besojmë tek njerzit dhe e ardhmja .

Voto PSD nr . 8